FELSEFE SANAT BEDEN BİLİNÇ ÖZNE DUYGU FİZİK SPiNOZA DELEUZE NiETZSCHE İst Cumhur KOCALAR

18 Haziran 2009 Perşembe

Lacan Koloyumu - Fransız Kültür Merk. (20-21 Haziran)

(Site tasarım rehberine yeni bir ek)

2. Etkinlik (Merkezi duyurular)

Sitenin bu kolokyumla birlikte yöneldiği yeni bir amaçta, etkinlikleri merkezi bir duyurma alanı olarak görev edinme hedefi şeklinde öne çıkmaya başlıyor oluşu.. Çünkü her etkinliği o konuya tematik ilgisiyle ilişkili bir derinliği olan sitelerde tek tek duyurmak yerine, bu merkezi siteyi kullanmak istiyrouz. Böylece gerek bu sitedeki temel amaç olan (etkinliklerlede ilişkili) tüm okumalarımızı (öncelikle yüzeysel de olsa) birarada bulabilmek gerekse bunun ötesinde, paylaşımlarımızı pekiştirecek etkinliklerle birlikte toplu kaynak gösterimlerini de kolaylaştırabilmektir.

O yüzden öncelikle disiplinlerarası alanlardaki önemi nedeniyle özellikle seçilecek bazı etkinliklerin, diğer sitelerde tek tek duyurulması yerine, bu merkezi duyuru alanını hayata geçirme çabamızla yeniden kapsamlı bir görev daha edinmeye başlıyoruz.

Okumalarımızın yanısıra, ara ara böyle (dolu dolu bir hafta sonuna hazırlık için) buluşmalarla yüz yüze paylaşımlarımızı gerçekleştirmek üzere, sosyal bir tanışma ve görüşme alanı yaratmakta, yazıyla başlayan dostlukların gelişmesi için, belki daha gerçekçi ve somut bir adım olacaktır.

Hoşça kalın.

Kaynak: http://www.antoloji.com/etkinlik/default.asp?etkinlik=8940

Hiç yorum yok: